Nota bitbotcenter>
Hey Hey , Thanks Visit
Welcome To My Empire  VVip || Follow or Dashboard

1st Giveaway 2in1 by Atien


ziela nak join GA ni , nak ikut jugak ? boleh aje , ape pulak tak boleh tapi bak 10hengget cukai tolong bagi LINK , Hihi , gurao saja , -click banner-


ziela terperasan GA ni sebab dia hantar message nak cari sponsor tapi maaf , ziela tak dapat nak bantu lah , duit tengah nak diguna pakai , sorry dear --'

+starting from here 
sign name untuk awak atien :) sorry because simple je :/

*rekaan cikkzielamenz 
 Setitik demi setitik rintikan hujan sedang berlagu.
heningan malam lagi sejuk membuatku teringat sesuatu
malam yang selama ini terang diiringi sinaran bintang dan bulan
kini telah hilang dari sinar mataku untuk melihatmu
perginya engkau membuatku kehilangan yang berharga
tapi apakah daya , aku hanya seorang insan yang lemah
kau yang selama ini perhatikan ku , menjaga ku hilang dengan
tiada nota dan suratan tapi kau pergi kerna takdir mu untuk
berhenti disitu . pernah ku tahu betapa kau tidak sukakan
aku waktu kelahiran ku dulu tapi lama kelamaan kau terima ku
seadanya sebagai cucu mu . sedih tak terkata pemergian mu 
membawa makna yang amat mendalam . tiada siapa yang dapat
menggantikan tempatmu dihati ku 'wan . aku berharap Allah
pertemukan jodoh buat ku semirip dengan sikap budi pekertimu itu :')
 #for my dear arwah wan , inilah nota untuk mu dari cucu mu ini :'( kakak rindukan wan :'(
* AL-FATIHAH untuk arwah MD KASIM   

 

2 comments:

Are-Tien said...

hi, thanks 4 join...cerita yg menyayat hati,semoga wan awak ditempatkan bersama2 org yg beriman,,amin

Ahmoy Si Merah said...

thanks darl , hope i win :')