Nota bitbotcenter>
Hey Hey , Thanks Visit
Welcome To My Empire  VVip || Follow or Dashboard

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA


lai lai lai all of you . mari singgah , mari baca , mari join sekali :)
how to join ? :) -just click banner-


ziela nak start story ni :)
okay , ziela buat blog ni baru lagi pada awal bulan baru-baru ni . dah menceburi bidang blog sudah hampir 2 years jugalah . ziela punya blog lama masih aktif lagi , sebab ziela buat blog baru ni puncanya blog lama dah pun terlampau berat sampaikan susah nak ubah apa-apa dah kat dalam blog tu :) ziela letakkan nama blog ziela 'AHMOY SI MERAH' adalah panggilan dari family terdekat sendiri dan beberapa kawan ayah ziela juga . diorang gelarkan ziela nama 'ahmoy' sebab ziela pernah bersekolah di sekolah cina dulu , so pada sesiapa yang sekolah cina juga sebelum ni ziela nak kata , *xie xie ni men ying wei du :) & 'SI MERAH' pula sebab ziela suka warna merah :) nak tahu lebih lanjut ? just leave your text here :) 

#thanks miss z for the segmen :)

14 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

AyueJean said...

singgah dr segmen same... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

Ayiesha Sani said...

Sy singh sini..dr segmen yg same:-)

.:hana radzi:. said...

singgah sini :)

Sh Hily said...

dari segmen yg sama..salam perkenalan..done follow u.jum terjah n follow blog ifa plak lau sudi..:))
http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

FL blogh0use said...

hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

Nor Nadiah said...

nad pon join jugak segmen ni..:)
http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

aidaziq said...

singgah dr segmen saMA done follow 82 , follow back key :)

Lily said...

Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.


terjah sini dari segmen miss Z.

TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

NURUL AMEERA said...

BW..dtg dari segmen yg sama.....jemput ke blog saya :)

Rafflesia™ said...

as-salam dan hi,

datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

jogging di pagi hari....jom..jogging ramai2 :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html