Nota bitbotcenter>
Hey Hey , Thanks Visit
Welcome To My Empire  VVip || Follow or Dashboard

1st Giveaway by Iena Eliena


 cantik gambar ini kak Iena , teringin juga sebenarnya nak jadi macam kak Iena tapi tak dapat :3 . okay , jom kita membebel benda yang sebenar ^^ . Ziela di invite oleh kak Iena Eliena ni sendiri . terima kasih ya kak Iena (^__~) . ehh , jangan lah tengok saja mari lah join GA ini beramai-ramai , hadiahnya menarik ! teringin tapi mungkin tak kan semudah itu untuk dapat >.< . -click banner to join-

MANGSA DI TAGGED:D


*semua yang ziela jemput <3

21 comments:

are_lin@yu said...

gudluck dear..ayu pun dah join ;-)

Ahmoy Si Merah said...

you too dear . thanks ^^

Shazney Shamsuddin said...

otw join..sikit je lagi nak siap hehehe

!em@ GurLz said...

hye...
thanx coz tag iema, iema dah join dah...
gud luck ye ^^

Mieya Atiera said...

thanks coz tag Mieya. btw, Mieya dah lama join ga nie :)

Hafizah Zainal Abidin said...

PENCARIAN SPONSOR RANDOM GA BY CIK FIE TELAH BERMULA SEKARANG (!) Baca !!
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

ain vanilla said...

GOOD LUCK SWWEEETTY . ain pon dah join ^^

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

AYNORA NUR said...

thanks tag saya, ada masa say join, k...

::sarakassim:: said...

kite otw na join neh,, thx ek,, sbb tagh kite,,
thx
:))

tirahzairi said...

tengs tagged tirah...cyg anda...muahhhh :)

Princess Syazliyana said...

hamboii, rmainye die tag :p anyway,thanks tauu tag saya :)

♥ Anis said...

thanks tag :)
tringin nk join jugak la ..

Sh Hily said...

Thanx tag..tp ifa da join..gud luck!^_~

zuehairi said...

huhu ziela ku da join ni cyg ^^ love u darling, kmu ada promoter kt blog cik emma kn? Ku da bca luv u syg huhu

Cik Eiyra said...

hai dear insyaAllah saya join .
btw blog awak cantik . saya follow yea

FEDO said...

Wah. K sa pun nak follow blog ini.

tirahzairi said...

tengs sbb tagged...gdlak yer

ejulz said...

gud luck.. ^_^

SunnyFunny said...

good luck tauu .
thnks for tagging .

:)

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com