Nota bitbotcenter>
Hey Hey , Thanks Visit
Welcome To My Empire  VVip || Follow or Dashboard

Jang Keun Suk The CRI Show at Plenary Hall, KLCC


Jang Keun Suk The CRI Show in Malaysia!!!
Show ni cam formal ckit tp still enjoy, Keun Suk mmg sporting..lagu yang dia nyanyi pn nice sgt2 ^^
masa ni pergi sorang je tp still bleh kenal ngn ramai kpop fans..dok dalam hall xleh nk ambik gambar sgt, kte pn xberani so gambar sebelum show je yang dpt dipersembahkan..sayang la plak, hehehe..tp xpela, at least kte still ingat kan..ok la enjoy erk gambar2 kte.



Sibuk giler dieorang buat persiapan..kte pn dtg awal sgt la ^-^

Ini senarai marchandise yang pihak JKS jual ^-^

Antara mmber yang baru kenal...rancak giler dieorang sembang taw..

Ini tempat nk beli marchandise JKS tp xopen lg la masa neh..hehe 

Salah satu banner JKS


Pintu masuk nk ke hall

Berbaris panjang taw dieorang ni nk beli marchandise

Semua pakat2 nk ambik gambar..hehehe



Ni ticket kte..antara yg murah jer laaaa

Ini ruang untuk tebus free gift dari pihak penganjur

Semua mcm dh xsabar jer laa..hehe ^-^

Ada fans dari Thailand jual cenderamata buatan sendiri..layannnn

Balloon JKS, sweet sangat ^-^



Inilah antara cenderamatanya..hehe

Banner JKS



Special banner dari fans club JKS



Also special banner dari fans club JKS

New friend, saje post kt balloon JKS..xdapat orangnya balloon pn jd laa...





Dalam hall, semuanya before show start..


Hope semua enjoy la erk, gambar ini semua xseberapa tp seronok bila dapat kenang blek..hehehe peace v^-^v

1 comment:

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)