Nota bitbotcenter>
Hey Hey , Thanks Visit
Welcome To My Empire  VVip || Follow or Dashboard

Friday ;)


heyy ! Salam Jumaat Alls xD

Alhamdulillah harini sudah hari ke-17 umat Islam berpuasa , pejam celik pejam celik tinggal lagi 12 hari untuk kita semua mengejar amal ibadah , in syaa Allah apa yang kita harapkan dan segala kebaikan di bulan puasa tahun ini , mudah-mudahan Allah makbulkan :')

tahun ini agak terasa kehilangan dan tidak seceria sebelum ni , tapi tak mengapa , Allah telah merancang yang terbaik untuk kita , yang pergi biarkan ianya pergi , kita yang masih hidup perlu teruskan kehidupan kita dengan berlandaskan panduan Nya . 
 -Al-Fatihah kepada arwah Md. Kasim bin Omar & Doyah binti Md. Said-

haaa! kejap-kejap , zila nak share something ni xD


see ! cikgu handsome , huhuuu  .. Rindu gila dekat cikgu-cikgu praktikal yang mengajar kami nasyid dan mereka lah cikgu yang paling ohsem sekali yang pernah kami kenal , seronok berkenalan dengan diorang , tupp tapp ..  zila teringat pula kenangan melepak dengan diorang , seriously TERSANGAT LAH RINDU >.<
 apa-apa pun , zila doakan kesejahteraan mereka :)

okay lah , tak tahu apa yang nak di share kan harini , saja nak hidupkan blog ni semula , hee ;D . apa-apa pun zila mohon maaf sekiranya ada siapa-2 yang tersinggung , tersungkur atau terkono , zila mohon maaf ya kawan :) , take care & byee ;)




   


1 comment:

Dosug Киев said...

Prostitutes in Kiev The army of sheep led by a lion will always defeat an army of lions led by a sheep.
To have one's own fashion can only afford young women.
#HookersOfKiev